Hur länge har jag tillgång till mitt köpta innehåll?

On-demand innebär att du köper rätten att streama videoinnehållet så många gånger du vill under ett visst antal dagar. Exakt hur länge du har tillgång till innehållet beror på kreatören, som äger rättigheterna till innehållet.

Din tillgångstid börjar automatiskt gälla direkt efter köp/inlöst kod. Undantag när kreatören har ett släppdatum. Se mer info längre ned.
Du kan alltid se hur lång tillgång man har på en video/show under själva köpknappen. Tiden kan variera från allt mellan 48 timmar, 7 dagar, 30 dagar, upp till ett år med flera.

Obs! Släppdatum on-demand
Om videon/showen har ett släppdatum och du köper tillgång (eller löser in din kod) tidigare än det så kommer du mötas av en nedräknare som räknar ner till att videon/showen släpps.

Om du köper/löser in värdekod innan släpp så behöver du bara logga in på ditt konto sedan och gå på "Mitt konto" och "Mina köp" så hittar du din upplåsta video/show där när det är dags att titta.

VIKTIGT! Om du löser in din kod innan släppdatum så kommer din tillgångstid för videon/showen att börja gälla från att videon släpps. Vill du titta på videon/showen senare än släpp så rekommenderar vi att du löser in din kod vid det senare tillfället då du vill titta. Då börjar tiden att gälla från att du löser in värdekoden.

Nedladdning

Du kan för närvarande inte ladda ned filmer från VOYD och se offline, utan om du vill se det innehåll du köpt behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord samt ha en fungerande internetuppkoppling.