Hur fungerar det när jag vill köpa en biljett/show?

VOYD (Video On Your Demand) är en svensk streamingplattform som gör det enkelt för vem som helst att sända och ta betalt för sitt videoinnehåll.

Idag används vi av allt från Sveriges största artister, influencers och föreläsare till lokala små företag, gatumusikanter, teatrar och hobbykreatörer.

1. Köpa tillgång till en video/show.

När du vill se en video/show hos oss så behöver du köpa tillgång till den videon.
(Precis som när du vill gå på ett fysiskt arrangemang då du behöver köpa en biljett för att få komma in på arenan/lokalen.)

När du klickar på köp-knappen direkt via voyd.tv så låser du automatiskt upp "dörren" till arenan (videon/showen) och du släpps in för att kunna börja titta. Så hos oss får du ingen biljett.
Du kan likställa det med att du betalar inträde direkt på plats och kliver rakt in framför scenen.

2. Du behöver skapa ett konto

När du genomför ditt första köp hos oss så behöver du skapa ett VOYD-konto. Anledningen till detta är att du sparar dina videor och shower på ditt konto så länge som du äger tillgång till dem.
(Under Köp-knappen står det hur länge du har tillgång och kan se videon du köper)

Tack vara kontot kan du då logga in och se videon/showen igen och dessutom byta enheter och logga in var som helst, och ändå komma åt dina köp.

3. Här hittar du dina videor/shower

Efter att du köpt en video/show så hittar du alltid igen dem under "Mitt konto" och "Mina köp" längst upp till höger. Kom bara ihåg att du måste vara inloggad!